7 Αυγούστου 2017

Νίκος Λυγερός: Η Αυστραλία ενάντια στην τρομοκρατία




Το τρομοκρατικό σχέδιο που αφόπλισε η Αυστραλία αποδεικνύει ότι η τρομοκρατική οργάνωση Daesh προσπαθεί με κάθε μέσον να χτυπήσει τις δημοκρατίες που της αντιστέκονται στη
βαρβαρότητά της. Βλέπουμε επίσης ότι αξιοποιεί την Τουρκία ως συμμαχικό κράτος αφού λειτουργεί καταλυτικά και ενισχύει μηχανισμούς και κυκλώματα που υποστηρίζουν τρομοκρατικές επιθέσεις ενάντια σε αθώους. Τα εκρηκτικά που χρησιμοποίησαν ήταν στρατιωτικής προέλευσης, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει δίκτυο και σε αυτό το πλαίσιο.

Η Τουρκία αποτελεί πλατφόρμα δράσης για την τρομοκρατική οργάνωση. Έτσι βλέπουμε ότι όσο και να λέει ότι είναι κράτος που αντιμετωπίζει την τρομοκρατία, για την πραγματικότητα όμως συνεχίζει τη δράση της. Η τρομοκρατία για την επίσημη Τουρκία είναι μόνο και μόνο οι εχθροί ενός βάρβαρου κράτους. Αυτοί που εθελοτυφλούν με την Τουρκία πρέπει με αυτήν την υπόθεση να κατανοήσουν την αλήθεια.

Οι δημοκρατίες πρέπει να προστατεύονται μεταξύ τους και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η τρομοκρατική οργάνωση που χάνει κάθε μέρα έδαφος στις περιοχές που θεωρούσε ότι κυριαρχούσε, προσπαθεί να συνεχίσει εκτός περιοχής τη δράση της. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε το έργο μας κατά της τρομοκρατίας και όσων τη βοηθούν άμεσα και έμμεσα.
Νίκος Λυγερός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου