12 Οκτωβρίου 2016

Απασφάλισε ο Καμμένος: «Θα ρίξω την κυβέρνηση» – Πανικός στο Μαξίμου [video]




Γιατί απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος;

«Για τους ΑΝΕΛ το θέμα της σύνδεσης της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό είναι κάτι που βρίσκεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τονίζοντας πως θα έριχνε την Κυβέρνηση αν υπήρχε κόντρα με την εκκλησία.




Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν του ζητούσε ο Αρχιεπίσκοπος να ρίξει την κυβέρνηση, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Αν η κυβέρνηση επέμενε κι έλεγε ότι αγνοούμε την Εκκλησία και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, δεν θα στήριζα την Κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον Πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο».

Σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας είπε ότι «δεν πρόκειται να μειώσουμε ούτε ένα ευρώ. Το θέμα είναι να εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ. Εμείς σαν Υπουργείο Άμυνας τους πόρους τους έχουμε βρει, αρκεί να βρεθούν οι πόροι και από τα άλλα υπουργεία» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

«Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αν είχε καταπολεμηθεί η διαφθορά» είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

«Είμαστε για πρώτη φορά στη διαδικασία να αρχίσουμε να εισπράττουμε από ζημιές που προξένησαν υποθέσεις δωροδοκίας» πρόσθεσε.








fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου