20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ – ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – ΣΤΑΘΑΚΗΣ – ΠΑΧΤΑΣ – ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!


ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ – ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – ΣΤΑΘΑΚΗΣ – ΠΑΧΤΑΣ – ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!


ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ”, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

Από τον Ian Ford
Άκου ταλαίπωρε Ρούντι Ρινάλντι που έχεις μπλέξει!
Τον Δεκέμβριο του 2011 η Eldorado Gold ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να αγοράσει την European Goldfields Ltd αντί 2,5 δις ευρώ σε μετρητά και μετοχές. Πάμε παρακάτω. Η πρώτη που έσπευσε πρόθυμα να επικροτήσει την συμφωνία ήταν η γνωστή μας BlackRock Investment Management ( UK) Ltd, η οποία μετά από πρόσκληση της Τραπεζης της Ελλάδας έκανε τους γνωστούς ελέγχους στις ελληνικές τράπεζας και εντόπισε, ανάμεσα στα άλλα, και το ύψος του δανεισμού στον οποίο είναι ανοιχτοί οι Έλληνες μηντιάρχες. Θα μας πείτε τι δουλειά έχει η BlackRock με τον χρυσό. Κι όμως: H BlackRock Investment Management ( UK) Ltd κατέχει μερίδιο 7,3 % στην European Goldfields και συμφώνησε να ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας.


Ο Paul Wright, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado , είπε ότι η εξαγορά θα δημιουργήσει την «κυρίαρχη επιχείρηση εξόρυξης χρυσού στην περιοχή του Αιγαίου ” .
Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία της Eldorado περιλαμβάνονται έργα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ενώ η European Goldfields λειτουργεί το ορυχείο Στρατώνι στην Ελλάδα και την ανάπτυξη νέων έργων στη χώρα , αλλά και στη Ρουμανία. ΗEuropean Goldfields έχει επίσης μια συνεργασία με την Άκτωρ Α.Ε. , τη μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα. Η ετήσια παραγωγή χρυσού της συνδυασμένης εταιρείας θα ανέλθει πάνω από 1,5 εκατομμύρια ουγγιές troy από το 2015.

Συνεχίζουμε ταλαίπωρε Ρούντι Ρινάλντι και αλανιάρα Ρόζα.

Κι ενώ στις Σκουριές οι γυμνόστηθες ακτιβίστιες του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν κατά της Eldorado και τρώνε βρωμόξυλο από τους άνδρες του Δάνδια, οι οποίοι μπουκάρουν στα σπίτια των κατοίκων αίφνης δύο “καλά πληροφορημένοι” βουλευτές του οικονομικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, οι Τσακαλώτος και Σταθάκης, εμφανίζονται να έχουν στην κατοχή τους μετοχές της BlackRock η οποία έχει ένα μεγάλο ποσοστό στην Eldorado, η οποία Eldorado είναι συνεταίρος του Μπόμπολα στις εξορύξεις στην Ελλάδα!

Με απλά λόγια το δίδυμο Τσακαλώτου-Σταθάκη ήταν σίγουροι πως τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τα έργα της Eldorado στην Ελλάδα και φρόντισαν να αγοράσουν με τα λεφτά τους μετοχές της εταιρείας που στην Ελλάδα πάει πακέτο με τον υποτιθέμενο εχθρό του ΣΥΡΙΖΑ, Μπόμπολα. Απίδια μάντολες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου